4 Eylül 2015 Cuma

Garnıer Saf&Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Merhaba kızlar :) 
Bugünki blog misafirim Garnıer Saf&Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu




Makyaj temizlerken yıllar içerisinde mendil,krem,köpük formunda çoğu temizleyicileri kullandım ve son 3-4 aya yakın Garnıer Kusursuz makyaj temizle suyunu kullanıyorum.


(Bu klasikleşmiş fotoğrafı çekmeseydim çatlardım valla ^^ )

Kullanımı çok kolay makyaj temizleme pedinize yeterli miktarda sıkıp Yüz,Göz ve dudak makyajınızı  ovalamadan temizleyebilirsiniz ve üzerine suyla durulama ve arındırma gerektirmiyor.Sadece tek seferde tamamen makyajı temizlemiyor iki kere silmenizi tavsiye ederim çünkü kalıntılar kalıyor Ama bu demek değildir ki kullanımı zor hayır mendille temizlemek kadar basit ve uğraşsız :) su ile temizlemek gibi :)
Bütçe konusunda da bence çok tatminkar davranmış Garnıer bize neden mi? Fiyat ürünün boyut ve kullanma adetine göre çok uygun boyut olarak 400 ml 200 kez kullanım sağlıyor bence harika. Her gece kullandığınızı düşünsek aşağı - yukarı 5-6 ay rahatt sizi götürebilecek kapasitede arada uyuya kaldığımız üşendiğimiz geceleri de düşersek ehhh tabi biraz daha uzarr ;) :)))


Ben Karmadan yağlıya & Hassas ciltler için olanını kullanıyorum birde Sadece hassas ciltler için olanı var Cilt yapınıza göre tercih sizin:)
Ben bundan sonra kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum ama tabiki yanında değişik markalarında makyaj temizleyicilerini deneyeceğim tavsiye edermiyim Yesssss!!! beybiler ederim saldırın Gratis ve Watsonslara :)
Hehh!bu arada kızlarrr yazımı bitirmeden şunuda yazimmm paraben ve parfüm içermezz ;) Güvenle kullanabilirsiniz :)
Fiyat:18-19 tl arası

Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu edeceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :)
Yorumlarınız benim için çok önemli:)


7 yorum:

  1. O değilde çektiğin pamuktaki makyaj fotoğraflarına bayıldım!! :D çok etkili bir paylaşım olmuş ellerine sağlııık :)
    takibimdesiniz bana da bekleriim :)
    http://filmsenaryom.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim uğrayacağım bloğunuza :)

      Sil
  2. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum
    Sizi GFC'den takibe aldım.. Bende beklerim :)

    http://alabutikpasta.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Merhabaa blog keşif etkinliğinden geliyorum takibe aldım
    bende beklerim
    http://kelebektavsiye.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. bende bunun hassas ciltler için olanını kullanıyorum hatta bugün arkadaşıma sadece göz için olanından al oda daha güzel dedim :) ne yazık ki bende 400 ml olanı gözlerimi çok iyi temizlemiyor çok memnun kalmadım idare eder durumdayız :))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, blog kesif etkinliğinden geliyorum.Bu ürünü bende kullanıyorum inanılmaz kolaylık sağlıyor, bitince tekrar alıcam. Takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. blog keşif etkinliğinden sizi takip ediyorum bana da beklerim sevgiler
    https://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

back to top