3 Temmuz 2015 Cuma

Balkon Dekorasyon ve Düzenleme Önerileri


 Selammm kızçelerimm :)  Bugün bloğumda balkon dekorasyonun yer vermek istiyorum içimizi açan,renkler,çiçeklerrr  çok güzel resimler var hadii gelin :)
  Benim için balkonun çok ayrı bir yeri var.Nedendir biliyorum ama bazen evin kapalılığından sıkıldığımda atıyorum kendimi balkona bi kahve ,çocuk ,kuş sesleri, rüzgarın tenime değmesi bana huzur veriyor:) 

Evlenmeden önce hep evim olsun balkonda kahvaltı yapıcam balkonda yemeğimi yiycem hiç çıkmıycam derdim :):) çünkü bizim balkonumuz uzun ama çok dardı hiç kahvaltı keyfi yapamazdık birde giriş katta oturduğumuz için annem çekinir kızım ayıp insan içinde yemek yenmez derdi :):)Neyse evlendik çok şükür evimiz oldu balkonum da varr ama istediğim gibi geniş ferah değil küçücük minicik:) bende elimden geldiği kadar onu yaşanılabilir zevkli bir hale getirdim ve yaz kış kullanabilmek için cam ile kapattık :)Ama ne yazıkki  Yazın saat 3 e kadar güneş balkondan hiç ayrılmıyor o yüzden oturamıyoruz,ama kışın sabah kahvaltılarımızı ,akşam yemeklerimizi hep minik balkonumuzda yedik:) kar manzarası yağmur manzarası :) sıcacık çay,sıcacık kahvee kitabımm :) bide sevdiceğimmm ile anlatılmaz bir duygu :)huzuuuuurr..

Sizde balkonunuza renkli saksılar çiçekler ile rengarenk bahçe havası katabilir,yanında mumlarla süsleyerek romantik ve otantik bi havada katabilirsiniz :) 






Masa ve sandalyeleri ve tamamlayıcı ürünleri unutmayalım :) Son dönemlerde çıkan renkli masa ve sandalyeler bir harika yine üzerinde koyacağınız renkli puflar ve yastıklar balkonunuza neşe katacaktır:) 





Masanızın üzerine koyacağınız, balkonun genel havasına uygun bir Ranır ile üzerinde görmekten keyif aldığınız bir obje ,çiçek ,mum ile daha yaşanılır bir hal alacaktır :)






Evet bunlar minik ama güzel dokunuşlar.Hayatınıza yapacağınız böyle ufak minik  değişikliklerin ruh halinize yansımalarına sizlerde şaşıracaksınız:) akşam serinliğinde rengarenk çiçeklerin kokulu mumların arasında içtiğiniz çayın,kahvenin tadını başka nereden alabilirsiniz ki hele ki orası sizin yuvanızsa :)

 Yukarıda ki fotoğraflar kadar kusursuz,muhteşem olmasına gerek yok ben bu kadar yapamam diye kestirip atmayın bir kenara herkesin kendine göre yapabildikleri vardır elbet :)Benim demek istediğim balkonunuzun kıymetini bilin yıkayıp süpürgeyi küreği bir kenara atıp kapısını çekip onu yanlız bırakmayın :)

Balkonumdan ufak kesitler :)








Kendi Balkonum dışında ki Fotoğraflar alıntıdır.

Kendinize çok Cici bakın :) Çok Çok öptüm :*

Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu edeceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :)

Yorumlarınız benim için çok önemli:)

8 yorum:

  1. Ben de çok seviyorum çiçek saksılarını..Yukarıdan asılıyor ve çiçekler aşağıya doğru sarkıyor çok hoş bir görüntü oluşuyor.Senin balkonda çok cici birz küçükmüş..Masanı sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım maalesef çok küçük ama elimden geldiği kadar yaşanılır hale getirdiğime inanıyorum :) yorumun için teşekkürler :):)

      Sil
  2. Çok güzeller ya bayılıyorum balkonlara. Malesef evimde yok resmen hasretini çekiyorum çok özeniyorum böyle dekorasyonlara. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Allah gönlüne göre versin inşallah bir gün gönlüne göre verir:)

      Sil
  3. Canım bloğunu keşif etkinliğinde gördüm hemen takip listeme ekledim bloğun çok ciciymis:-)beni takip edersen çok sevinirim. Yazılarını zevkle okuyacağım.sevgiler:-)
    http://www.fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bloguma hoşgeldin :) tabiki seve seve gelirim bloğuna :)

      Sil
  4. Google plusta gördüm postunuzu,ilgimi çekti biraz inceledim yazınızı ,kendi çapınızda güzel bir dizayn yapmışsınız diğerleri kadar gösterişli olmasada bir yuvanın sıcaklığı var..takibe aldım bana da beklerim.saygı ve sevgiyle hoşçakalın. http://pansiyonnet.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :) bloguma hoşgeldiniz :)

      Sil

back to top