23 Temmuz 2015 Perşembe

DIRTY WORKS PARLAKLIK LOSYONU



Selamm Selamm selaaaaammm kızlarrrr:)
Nasılsınız bakalım ? :) beni sorarsanız bombaaa gibiyim nedeni yok ama öyle hissediyorum hava pırıl pırıl :) Hal böyle olunca da pırıl pırıl, ışıl ışıl bir yazı yazayım dedim size bugün Dırty Works markasının ışıltılı Parlaklık losyonundan bahsetmek istiyorummmm :)


Bu aralar vücud ışıltısıyla kafayı bozmuş durumdayım assolist edasıyla :)) Yine Günlerden Gratis ken bayana böyle bir vücud losyunu aradığımı söyledim ve bana Dırty Works Shımmer lotıon (parlaklık losyonu) nu önerdi :) zaten ben bu Dırt Worksun dış rengine bayılıyorum bebek mavisi gelip geçip gözüme takılıyordu ooo hemen hemen alayım dedim çünkü ben stokçu bi insan değilim ihtiyacım varsa alırım yoksa aman da bu neymiş diye pek almam :P gerçi bu aralar bu sözü epey yedim ama herşey blog aşkına^^ Her neyse :)

(çok belli olmuıyor farkındayım ama ancak bu kadar oldu :) ) 
Bi aya yakın özellikle her duştan sonra kullanıyorum ve Tek kelimeyle baayıllldımmm tenim ışıl ışıl bacaklarım dekolte bölgem kollarım assolist gibi geziyorumm adeta hee assolist dedim diye disko topu gibi bi ışıltı sanmayın çok tatlı çok hanım hanımcık bir ışıltı özellikle güneşte :)


+1 özelliğide vücudumu nemlendirmesi gün boyu vücudum yumuşacık ve miss gibi koktuğunu fark ettim kokusu böyle hafif şekerli çok ağır değil (Şekerli kokulara alerjisi olan ben söylüyorum bunu hafifliği o derece)
Kalıcığına gelirsek mesela bugün sürdüm ertesi sabah kalktığımda yine ufak ufak ışıltılarını vücudumda gördüm.Ayrıca çok şaşırdığım bi olay şu olduki duştan çıktım losyonu sürdün eşim haydi denize gidiyoruz dedi denize girdim yüzdüm çıktım kurulandım aaa bi bakim şıkır şıkır parlıyorum :) bu performansı beklemiyordum yani ne bilim hatta kardeşim abla hala parlıyorsun falan dedi :)) 


Kızlar birde şunu fark ettim kremin rengi böyle bronz sanki hafif te bronzluk veriyor gibi geldi de bilmiyorum belki o konuda yanılıyorumdur :)


Boyut olarak tatmin edici 200 ml ama ben bayağı azalttım yakındır bitmesi :)


Eveeet kızlar Dırty Works parıltılı Vücut losyonu hakkındaki görüşlerim bu yönde Gratis mağazalarından bulabilirsiniz Fiyat olarak yanılmıyorsam ortalama 10- 15 tl arası daha fazla değildir.Sizlerde Dırty Works parlaklık losyonunu kullanıyorsanız veyaa başka bir marka kullanıyorsanız olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum:) hatta başka markaları duymak ve denemek isterim:*

KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN :) ÇOK ÇOK ÖPTÜM :*

16 yorum:

  1. Ürüne bayıldım hemen alacağım:-) Bende şimdi aynı markanın gül özlü nemlendirici maskesini kullanıyorum yakında deneyimlerimi paylaşacağım:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneyimlerini merakla bekliyorum ozaman canım :)))

      Sil
  2. bende geçen sene flormarın simli vucut kremini kullanıyordum çok memnundum ama o daha çok bronzluk veriyordu tavsiye edebilirim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa gerçekten mi denemek isterim açıkçası :) en kısa zamanda çok teşekkür ederim canım:)

      Sil
  3. Güzel bir ürün cnm, en kısa sürede bakacağım, tşkler ;)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir blog takipteyim bende beklerim.
    sevgiler...
    cileklireccel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canim:)en kısa zamanda blogundayım :)

      Sil
  5. magazin ve kadın neden hep iç içedir :)

    YanıtlaSil
  6. harika ışıldatmış gerçekten canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi ancak bu kadar belli oldu fotoğrafta :) dahada parlak olduğuna inanabilirsin :)

      Sil
  7. Blogunuzu takip etmeye yeni başladım, değindiğiniz konular benimde ilgi alanım aslında. Spesifik olacak farkındayım ama göğüs büyütme ve vajina daraltma cerrahi operasyonları hakkında bilgilendirici paylaşımlar yapılabilirmi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayağı bi spesifik ve iznim dahilinde olmadığım hoşlanmadığım bir yorum olmuş ilgilendiğim bir konu değil siz kendi bloğunuzda istediğiniz paylaşımı yapabilirsiniz

      Sil
  8. Estetik cerrahi konusunda operasyonlar hakkında bilmek istediklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim, öncelikli önerim (hastalarımıza ön tavsiyemizdir ) psikolojik açıdan göğüs büyütme
    ya'da kepçe kepçe kulak estetiği vb operasyona kendinizi hazır hissetmenizdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yorumu yazma ihtiyacını hangi yazdığım kelimemden duyduğunuzu merak ettim hayırr ne alakaaa ?!!

      Sil

back to top