21 Temmuz 2015 Salı

Pure Beauty BB Cream İnceleme Yazısı


Merhaba kızlar ..Sizleri çoook özledimmm :)

Bugün bloğumda Watsonsun markası olan Pure  Beauty BB cream markasına yer vermek istiyorum çok severek kullanılan bir ürün ve hemen hemen  her blogger bloğunda Bu ürünün incelemesi yer vermiştir.Hadi başlayalım:)

Öncelikle BB krem nedirden başlayalım mı?


BB kremler ciltteki mucizevi etkileriyle kısa sürede göz bebeği haline geldi. İlk olarak Almanya’da bir dermatolog tarafından keşfedilen ve merhem olarak üretilen BB kremler kısa bir sürede kozmetik dünyasını da ele geçirdi. Hal böyle olunca da tüm ünlü markalar BB krem çıkartmaya başladı. BB kremler cildi renklendirirken aynı zamanda cildi tedavi ediyor, besliyor ve gece çıkartmayı unuttuğunuz zaman da bile cilde zarar vermiyor.
BB kremlere aynı zamanda All In One krem de deniyor. Çünkü kırışık kapatıcı ve giderici, güneş koruyucu, yaşlanmayı geciktirici, sivilce kapatıcı ve iyileştirici, leke giderici, doğal renklendirici, güçlü besleyici ve nemlendirici aynı zamanda da cildi aydınlatıcı etkisi bulunuyor. BB kremleri gün içinde tazelemeniz de gerekmiyor ayrıca akşam temizlemeyi unuttuğunuzda da cildinize zarar vermiyor
                                                                                                Alıntı


 Pure Beauty BB kremin Cildimize ne gibi etkileri olduğunu sayacak olursam;


Antioksidan
aydınlatıcı
cilt esnekliği kazandırma
nemlendirici
gözenekli görünümün giderilmesine yardımcı
güneşin zararlı ışınlarından koruyucu 
cildin pürüzsüz bir  görünüm kazandırma



Bence gayet tatmin edici özellikler Benim BB kremi almamın en büyük sebebi ise içerdi 42 SPF güneş koruma faktörü  oldu çünkü yaz aylarında burun çevremde güneş lekelerinde bir artış oluyor güneş kremi sürmekte beni rahatsız ediyor üzerine fondöten uygulaması falan resmen facia ama Pure beauty bb krem bunların her ikisine de rahatlıkla cevap verdiği için tercih sebebim oldu :)

Peki SPf ne demek bundan da bahsetmek istiyorum :)

Güneş koruyucu ürünlerin üzerinde bulunan SPF(güneş koruma faktörü)numarası,cildi hangi düzeyde koruduğunu yada güneş altında kızarmaya başlamadan kalınacak süreyi ne ölçüde uzattığını gösterir. Örneğin;SPF 15 krem sürüldüğünde bunun 15 kat fazla zaman yani 150 dakika koruyacağıdır.Ve bizlerin en az SPF 15 güneş kremi kullanmamız gerekmektedir.




Cildimde çok büyük bir sorun olmadığı için kapatıcılığı oldukça iyi gün boyu nem oranını koruyor , çok doğal bir duruş sağlıyor ve fondöten gibi ağırlık ta yapmıyor :) Solgun cildi hemen canlı ve tertemiz gösteriyor.Bayramın 2. günü denize gitme şansımı oldu hemen yanıma aldım çünkü ben denizde de solgun cildi sevmiyorum denizden çıktıktan sonra az bir miktar burnuma fazla olmak suretiyle uyguladım .Güneş kızarıklıkları çok güzel kapattı sadece burnumda ki lekeleri fazla kapatamadı ama sorun değil çok dikkatli burnumun dibinden bakılmadığı sürece belli olmuyor zaten :)e bide 42 faktör güneş koruması var napiiimyağlı yağlı güneş kremini yüzümdee :)



İlk aldığımda renginin açık olduğunu ama ten ile bütünleştiğini okuduğum halde eyvaah ! çok açık geldi die korktum yalan değil :) de gerçekten bi yerden sonra bütünleşti amaa koyu tenli arkadaşlarımda nasıl durur bilemem onun için önce testerını denemenizi tavsiye ederim :)
Ben ürünü makyaj süngeriyle yüzüme uyguluyorum böyle daha başarılı sonuç aldığıma inanıyorum ama süngeriniz yoksa fırça veya ellede uygulama yapabilirsiniz :)
Dış görünümü çok tatlı pembiş pembiş bayıldımmm :) kapağıda çok sağlam açılma,dökülme,saçılma durumu yok :) kokusu çok güzel
Tek olumsuz yanı iseeee bana biraz ürün miktarı az geldi ben bunu 2 haftada bitiririm valla :D çünkü çok sevdim hiç elimden düşürmüyorum :)

Evet arkadaşlar benim Pure beauty BB krem hakkındaki yorumların bunlar bundan sonra kendisini elimden hiç düşürmiycem ve emektar makyaj malzemeleriim arasına alıcağımdan emin olabilirsiniz bugünlükte bu kadar.




KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN :)

 Uzun süredir bloğuma yeni yazılar yazamıyorum sebebi ise acı..kalp acısı çok yakınımı elimde büyüyen ufaklığımı oğlum dediğim meleğimi kaybettim.Durum böyleyken de  sevimli sevimli yazılar yazıp kendimi mutlu gibi gösteremezdim... Artık biraz iyiyim araya bayram girdi bayram telaşıydı kalabalık köy havası iyii geldi biraz toparladım kendimi ve artık yazılarımla geri döndüm..

6 yorum:

  1. bende bu sıralar BB krem müptelası oldum ama başka bir markanın , bitince bu markayı da denemek isterim sevgiler ....

    YanıtlaSil
  2. bende bu üründen kullanmak istiyorum nerden aldınız acaba ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece Watsons mağazalarında bulabilirsiniz bendr oradan aldm :)

      Sil
  3. Başınız sağolsun. Kullananların genel olarak beğendiği bir ürün. Bir gidebilsem bende alacağım. :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sağolsun taziye dilekleriniz için ... Yazımın tamam okuduğunuz buradan anlaşılıyor zaten ayrıca teşekkür ederim :) almanızı şiddetlen tavsiye ederim inşaallah sizde memnun kalırsınız :)

    YanıtlaSil

back to top