9 Haziran 2015 Salı

LOREAL INFALLIBLE 24H FONDÖTEN İNCELEME


Selaammm Ekmek üstü kaymaklı çilekk reçellerimm 
Ayy karnım guruldadı :Döhöö öhhöö neysem ben Diyetteyim :)Bugün sizlere Loreal Infalıbble 24 saat etkili fondötenin den bahsetmek istiyorum :)
Blogumu açtığım ilk günlerde Gratis alışverişim yazımda bahsettiğim ve Alalı yaklaşııkk 2 ay olan Loreal Infallıble fondötenim 30 ml olduğu ve hafta da en az 3 -4 kere kullandığım halde hala  içerisinde beni 2 hafta idare edecek kadar ürün mevcut,yani oldukça bereketli.Gratis alışveriş yazımı okumak için Buraya (TıkTık) cam şişede ve pompalı olmasıda çok kullanışlı.


Kıvamı ise ne çok etrafa bulaşacak,sıçrayacak kadar sıvı nede zor yayılacak kadar yoğun bence tam olması gerektiği gibi .Nasıl uyguladığıma gelirsek;Vallahi bu yeni makyaj süngerleri çıktı çıkalı elime ne fırça alıyorum nede elle sürüyorum o kadar rahat o kadar pratik geliyor ki ,hem de çok eğlenceli bazen bi işim bile olsa süngere sıkıyorum yüzüme pıt pıt yapa yapa evin içinde dolanıyorum :) Kullandığım sünger Gratisin Eklips Fondöten Süngeri.Eklip Fondöten süngeri hakkında yazımı okumak için Buraya ( Tık Tık ) 
Yüzüm için ne kadar ürün kullandığıma gelirsek ise ben şöyle bir matematik yaptım, yüzümün bir yarısı için süngere 3 kere sıkıyorum diğer yarısı için 3 kere sıkıyorum toplamda  6 sıkış bana yetiyor.Hee unutmadann fondöten uygulamasından önce cildinizi temizleyip nemlendirici sürmek fondöten uygulamasının kalitesini daha da artıracaktır aklınızda bulunsun ;)



Bizim için en önemlisi kapatıcılığı elbette hepimiz mermer gibi bir cildimiz olsun isteriz bunun için öncelik fondöten değil cilt temizliğidir bunu lütfen unutmayalım bir tahtaya boya vurulurken bile önce düzelsin diye zımpara yapılır zemin düzeltilir öyle boya uygulanır bunun gibi düşünün düzenli olarak cildinizi temizlemeyi yağdan kirden arındırmayı unutmayın kızçelerim tamam :)


Kapatıcılığa dönersek kızlarrr benim için kapatıcılığı çok iyi Fondöten uygulaması yaptıktan sonra yüzüm pürüzzsüz ve renk geçişlerim görünmüyor.Ama şunu belirtmem de fayda var ki cildim çok sorunlu değil sivilce izleri veya sivilcelerim yok sadece burnumda minik güneş lekeleri var.Eğer sizin cildiniz sorunlu ise tek fondöten uygulaması yeterli geleceğinden emin değilseniz altına bir kapatıcı uygulamız da fayda var.
Pekii benim için en önemli özelliğe geldiiiikkk.Bitişi ve gün içerisinde duruşu nasıl vaat ettiği gibi 24 saat durabiliyor mu? En en en bayıldığım özelliği uyguladıktan en az 5 dk sonra hooopp kuruyor yani kuru bitişli bir fondöten tamamiyle yüzümle bütünlük sağlıyor yağlılık hissi bırakmıyor , en güzel özelliklerinden biride yüzünüzde gün içerisinde fondöten olduğunu sürekli hatırlatmıyor yani ağırlık yapmıyor :)
Peki 24 saat duruyor mu? Evet 24 saat boyunca yüzümde kalıyor bunu makyajı temizlerken de anlamak mümkün zaten :)  resmen hayat kurtarıcı sürekli yenileme derdi yok :)
Evet kızlar dediğim gibi ben Loreal ınfallıble fondöteni alışveriş yazımda kısaca bahsetmiştim ama kullandıkça Infallıble Fondötene hak ettiği yazıyı yazmak istedim  kendisinden çok memnunum verdiğim her kuruşu hak ediyor bundan sonraki makyaj hayatımda da kendisine yer vereceğimden emin olabilirsiniz.

Yüzümde Loreal Infallıble fondöten uygulaması var.Filtresiz çekim !

Bugünlükte benden bu kadar sizleri çok çok öptümmm

KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN :)

24 yorum:

  1. Süper gözüküyosuun :) Bu fondöteni ilk kez gördüm yeni mi çıkmış? Yorumlarını okuyunca çok merak ettim, en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim :)çok ta yeni değil canım son 2 senedir bende reklamlarda görüyordum denemeni tavsiye ederim inşallah benim gibi sende memnun kalırsın :)

      Sil
  2. cok güzel bır yazı olmus detaylı yazıları cok sevıyorum ellerıne saglık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için :)

      Sil
  3. Çok güzel ve detaylı bir yazı olmuş. Siteni de yeni keşfettim canım. Hemen takibe aldım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum bende hemen sana geliyorum misafirliğe :)

      Sil
  4. Bu kadar iyi bir fondöten duymamıştım denemekte fayda var.Ürünle beraber anlatımda çok iyi tabii.Es geçmemek lazım. :) Ama aklıma takılan paraben vb. zararlı maddeler içerip içermediği bu ürünün.Bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh yok canım tabiki kat be kat daha iyş fondöten ler var ama benim hem bütçe açısından hem kullanım memnuniyetim den dolayı çok çok severek kullanıyorum:) bu arada siz sorduktan içeriğine baktım paraben içeriyormuş ne kadar disizisizim inanın sormasaydnız bakmak aklıma dahi gelmezdi ama bu nekadar düşüncelerimi etkiler bilemem :)

      Sil
    2. içeriğine baktım üzerşnde yazmiyor paraben içerdiğini nereden öğrendiniz

      Sil
  5. yüzünden de belli olduğu uzere fondoten harikaymıs denemek lazım bu arada bloğunu yeni keşfettim bende bloğuma bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) heen geliyorum :)

      Sil
  6. Güzel bir yazı olmuş gerçekten :) Peki acaba bana nasıl olur tam böyle karmadan yağlıya bir cildim var kusma yapar mı ki denemek lazım :)

    Bu arada blogunu yeni keşfettim ve takibe aldım :) Bana da beklerim ama daha çok yeniyim :) www.aylindensevgilerle.com

    YanıtlaSil
  7. Benim cilt tipimde karma canım bende hiç böyle bir sorun olmadı eğer çok yağlıysa üzerine pudra uygulaması yaparsan sorun kalmaz bloguma hoşgeldiniz :) elbette seve seve gelirim :)

    YanıtlaSil
  8. Benim cilt tipimde karma canım bende hiç böyle bir sorun olmadı eğer çok yağlıysa üzerine pudra uygulaması yaparsan sorun kalmaz bloguma hoşgeldiniz :) elbette seve seve gelirim :)

    YanıtlaSil
  9. Çok yakışmış fondoten canım :) Blogunu takibe aldım bana da beklerim sevgiler :) http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım seve seve gelirim hoşgeldin bloguma :)

      Sil
  10. merhaba bu fondoteni bende beğeniyorum en kısa zamanda almayı düşünüyorum :) bu arada makyaj inceleme ve değerlendirme yazıları videoları bulabilirsin senide bloğuma bekliyorum :) http://lemanindunyasii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloğuma hoşgeldiniz bende artık takibinizdeyim :)

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim:)) geç cevap verdiğim için özür:( yeni gördüm gerçekten :(

      Sil
  12. BENDE DOĞUM GÜNÜMDE KARDEŞİM KULLANIYORMUŞ DENEMEK İSTEDİM VE SONUCA BAYILDIM MÜKKEMMEL BİRŞEY AYNISINDAN BENDE ALICAM MUTLAKA

    YanıtlaSil
  13. Merhaba siz hangi tonunu kullandınız bu ürünün?

    YanıtlaSil
  14. siz hangi numarasını kullandınız bilgi verirseniz sevinirim ...

    YanıtlaSil
  15. ablacım yazı cok gzüzel olmuş . fiyatını söylermisin cevap verirsen cok işime yarıyacak :)

    YanıtlaSil

back to top