1 Mayıs 2015 Cuma

GOLDEN ROSE LIQUID POWDER MINERALl FONDOTEN İNCELEMESİ



SELAMMLAARR:)

Fondöten makyajımızın kaçınılmaz yapı taşlarındandır bildiğiniz gibi zemin düzelticidir :) zemin güzel olmazsa üzerine yapılan makyajın hiç bir anlamı kalmaz o yüzden nerede hangi fondöten iyidir mermer gibi bir yüze nasıl sahip olabiliriz diye başlarız fondöten araştırmalarına hem kapatıcılığı yüksek hemde fiyat olarak uygun olunca bizzim için altın niteliğindedir.Bende tam olarak böyle arayış içerisindeyken karşıma Golden rose Mınerallı fondöten çıktı iyikide çıktı :)
 Benim fondöten tüpümün yazıları birazcık silinmişş :) kullana kullana zaten bitmesine ramak kaldı son demlerini tüpten zorrlaaa !! çıkara çıkaraa kullanıyorum :)) 
Yapısı itibariyle :içerisinde mika, silika, kaolin,çinko-demir karışımı, manganez ve magnezyum gibi çeşitli minareller , A&E vitamini ve en önemlisi SPF15 içermektedir.
Kısaca ;
SPF nedir:Güneş koruyucu ürünlerin üzerinde bulunan SPF(güneş koruma faktörü)numarası,cildi hangi düzeyde koruduğunu yada güneş altında kızarmaya başlamadan kalınacak süreyi ne ölçüde uzattığını gösterir. SPF15 in anlamı  koruyucu kullanmadan güneşe çıkıldığında 10 dakikada oluşuyorsa,SPF 15 krem sürüldüğünde bunun 15 kat fazla zaman yani 150 dakika koruyacağıdır.Ve bizlerin en az SPF 15 güneş kremi kullanmamız gerekmektedir.
Yaz ayında güneş ülkemize daha yakın olduğu için güneş ışınlarından daha fazla etkileniyoruz özelliklede ben burun çevremde hep minik minik  siyah lekelenmeler oluyor 2 yıldır bu fondöteni kullanıyorum elbette başka fondötenlerde kullanıyorum ama genelliklede kullandığım fondöten Golden rose mınerallı fondöteni ve kullandığımdan beri burun çevremdeki o siyah lekelenmelerin azaldığını fark ettim hem de gözle görünür bir şekilde bu yüzden koruyucu faktör içeriğinden memnunum.
Yapısı çok sıvı değil öyle bulaşma gibi sorunları yok ne çok koyu ne çok sıvı .


                    
                                    


Kapatıcılığı ise resimde görüldüğü gibi kapatıcılığı benim tenime çok uygun :)
Ciltte durusu işe nemlendirici özelliği kuvvetli bir fondöten yarım saat sonra tamamen cilt tarafından emilip mat bir görünüm elde ediliyor fondöten varmış gibi durmuyor beni en çok cezbeden tarafı da bu oldu açıkçası ama yağlı bir cilde sahipseniz üzerine transparan bir pudra uygulayarak   yağlı görünümden kurtulabilirsiniz.
Gün içerisinde 7-8 saat boyunca sizi idare eder.


                




Ben 05 numarasını kullanıyorum ilk kullanığımda koyu almışım diye üzüldüm fakat sürdüken sonra tenimle bütünleşti ve koyu durmadı .
Golden rose fondöten fiyat olarak ta çok uygun, 23tl ama sizde benim gibi şansmıdır bilemem ama her zaman  indirime denk geliyorsanız daha uyguna alabilirsiniz ben  her alışımda  15 tl ye alıyorum galiba sürekli indirime giriyor :)
bugünlük te bu kadar 
KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN :)

Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu edeceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :)

Yorumlarınız benim için çok önemli:)


7 yorum:

  1. Canım merhaba iadei ziyarete geldim :) Fondotenin pudrasız bitirişi nasıl acaba ? Birazcık yağlı yanlış mı anladım yoksa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canımmm :) :) ben pudra kullanamıyorum fondöten yarım saat içerisinde matlaşıyor canım ve ten ile bütünleşiyor :)

      Sil
  2. Güzel bir ürünmüş cnm, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bende bu fondöten almayı düşünüyorum. Sari alt tonlumu. Uygun olurum acaba bana 01 numarasi

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bende bu fondöten almayı düşünüyorum. Sari alt tonlumu. Uygun olurum acaba bana 01 numarasi

    YanıtlaSil
  5. 4 sene olacak hep bu fondöteni kullanıyorum aşırı memnunum herkese tavsiye ederim ben ilk zamanlar 7 numarasini kullanıyodum köyü gelmeye başladı şimdi 4-5 kullaniyorum cildin sorunlu bir cilt sivilce lekeleri var ve mükemmel kapaticiliga sahip bir ürün. Diğer bütün markalarda ki fondötenleri kullandım fakat aksine hep sivilce yaptı ama bu ürün asla sivilce yapmıyor. Fiyatına göre muhteşem bir ürün, 4 senedir sadece bu fondöteni kullanıyorum ve hep bunu kullanmaya devam edeceğim

    YanıtlaSil

back to top