4 Mayıs 2015 Pazartesi

OLAY NEMLENDİRİCİ GÜNDÜZ KREMİ İNCELEME


Günaaydınnn Kızçeleerr:)

Mutlu,Huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Bugünkü misafirimiz Alışveriş yazımda bahsettiğim Olay essentıals nemlendirici Gündüz kremi :)
Nemlendiricilerin cildimizin yapısını koruyabilmek ve onu canlı tutabilmek için ne kadar önemli oldukları ortada hele ki yaz ayı yaklaşırken,terlemeyle cildimizin su ve nem dengesi sürekli azalırken dışarıdan destekleyicilere fazlasıyla ihtiyaç duymaktadır.
Erken yaşlanmayı ve kırışık oluşumunun önlenmesinde de nemlendiricilerin etkinliğini unutmayalım cildimiz neme doygun olmalı ki kuruyup kırışıklık ve çatlak görünüme genç yaşlarda sahip olmayalım.Yaz aylarında uzun süre su görmeyen toprağın halini bir düşünün çatlak çatlak ve bakımsız.Cildimizi beslemez ve onu ihmal edersek cevabını bize çok sert ve erken verecektir. Bu yüzden  nemlendirilme özellikle yüz bölgesi için çok önemlidir.Olay nemlendirici Krem ile tanışıklığım biraz ilginççç^^ Aldığım epilasyon aletinin yanında hediye olarak verilmişti:))) Bende ilk böyle tanışmış oldum .
Alışveriş yazım için ( Tık Tık)
Nemlendirici kullanmak kadar cilde uygulama şeklide çok önemlidir.Çoğu kadın nemlendirici uygularken sert ve keskin darbeler şeklinde yüze yedirmeye çalışır bu çok yanlıştır ve erken yaşlanmaya sebebiyet verir. Cildin nemlendiriciyi daha fazla yedireceğine inanılır ama tam tersi bütün krem boşa gider.Doğru kullanım için yeterli miktar da cildinize ürünü sürdükten sonra hafif hafif yumuşak hareketlerle masaj yaparak cildinize kremi yedirmeniz gerekmektedir böylece yüzünüz tüm nemi ve suyu emecek gözenekleri dolduracaktır.

Benim karma bir cilt tipim var her sabah  kalktığımda nemlendirici sürmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum. Olay nemlendirici gündüz kreminin nemlendirme kalitesi oldukça iyi cildimde ki nem beni 6-7 saat götürüyor.
Ve  ciltte parlama,yağlı bir his bırakmıyor ,yumuşacık mat ama nemli bir görünüm ve hissiyat bırakıyor.

Fondöten uygulaması yapmadan önce cildi nemlendirmenin çok önemli ve makyaj kalitesini arttırdığını biliyoruz fondöten uygulamasından önce kullanıma uygun bir nemlendirici. kullanım süresi ise paket açımından itibaren 1 yıl .


Dış görünüm olarak hafif ve çantada rahatlıkla taşınılabilir tabiki  genellikle tüp şeklinde olanlar tercih ediliyor ama yinede  taşınılabilir.Dış görünümden devam edersek pembe kapağı pembe kabıı ve pembe kremi ile tamamiyle  benlik :) 


Cildimizi dışarıdan bu tarz ürünlerle koruyabiliriz ama unutmayın dışarısı kadar önemli olan hatta dahada önemli olan içten korumadır bunun içinde bol bol su tüketmeliyiz.Su hayattır bol su tüketilmesi halinde cildimiz ışıl ışıl ve sağlıklı bir görünüme kavuşacaktır yani dıştan Nem içten Nem :)


Kısacası Uygun ve kaliteli yüz nemlendiricisi arıyorsanız Gratisten 10 tl ye aldığım Olay Nemlendirici Gündüz kremini seçenekler arasına rahatlıkla alabililirsiniz.

Bugünlük benden bu kadar kızçeler:)

KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN 

Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu edeceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :)
Yorumlarınız benim için çok önemli:)

5 yorum:

  1. Merhaba canım ben oley ürünleri hiç denemedim güzel bir ürüne benziyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde kullandığım tek ürünü bu açıkçası :) 2 senedir sürekli kullanıyorum ve çok memnum canım :)

      Sil
  2. merhaba hemen iadeyi ziyarete geldim bende :) sevgilerr

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar. Blogunuz yeni açılan moda sitemize eklenmiştir. Böylece site trafiğiniz daha hızlı artacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim. Blogunuzun bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz>> Pembe Düşler Ülkesi


    Ayrıca sitemizdeki kodu da blogunuza eklerseniz, takipçi yönünden extra bir fayda daha sağlamış olur size. Koda buradan ulaşabilirsiniz. http://www.modaland.org/p/hakkinda.html

    Saygılar...

    YanıtlaSil

back to top