30 Nisan 2015 Perşembe

BU AYIN BİTEN DETERJAN ÜRÜNLERİ


KIZLAAAR MERHABAA

Bugün görüyorum ki her yerde bu ayın biten cilt bakım ürünleri ,makyaj ürünleri yazıları mevcut bende dedim kii neden bu ayın biten deterjan ürünleri olmasın ki hahaha :):) hemde her gün hergünn kullandığımız ürünler değil mi halsizliği attım kenara hemen şipşak bir yazı yazalım bakalım dedim bakalım bu ayın biten  deterjan ürünleri  nelermişşş.



 İlk önce BİNGO ailesiyle başlayım:)


Bingonun mutfak ve banyo krem temizleyicilerini beğenmedim sebebide temizleme açısından sorun yok ama krem yapısı bir türlü arınmıyor bir kere silmekle kalmaadım defalarca bezi yıka sil bezi yıka sil o kremin pütürlü yapısı tezgah ve lavabolarda kalıyor e haliyle iş uzuyor çok şükür bitti birdaha kullanır mıyım Asla! amaa hakkını da yemeyelim kokularıı muhhteşem de napim tek başına kokuyu ama değil mi?:)


Gelelim Bingo ailesinin parfüm etkili yüzey temizleyicisi.İşte bu benim artık vazgeçilmezim o kadar markalar denedim ki hep o bilindik İŞTEEE FERAAHLIKK TEMİZLİKK SİZLEREEE HEMDE HİÇ DURULAMADAN KURULAMADAN ... gibi şarkısı akıllarda yer etmiş o markayı bile ama yok anacım ben arkamı dönüyorum ne koku kalıyor ne bişey pufff! ama Bingo yüzey temizleyicisi tamdaa aradığım şey e tabiki günn boyu kalmıyor o kadar daa değil yani ama en az 2 -3 saat missler gibi kokuyor hmm belkide kokuya alıştığımız için 2-3 saat sonra kokuyu almıyor olabilirmiyiz belkide koku hala devam ediyordurr. Neyse sonuçta süperr kokusu muhteşemm birdaha alırmıyım EVEEETT:) Fiyat olarakta 6.99 tl di 2 ay idare etti beni 


 Eveet gelelim bayanların hastalık haline getirdikleri çamaşır yumuşatıcılarına üzülmeyin bende de hastalıktır ilaa mis gibi kokucak o çamaşırlar tüller .
Yumoşun yeni serisi olan bahar çiçeklerinden Portakal çiçeklisini denedim hiç bu kadar güzel kokacağını tahmin etmemiştim böyle bir koku yok tülleri her hafta yıkamama sebep kendileridir şiddetle tavsiye edilir:)
Vernel taze gül kokulusunuda indirimde diye yedeklemesine almıştım.Vernel yumuşatıcı yapısını biraz sulandırdımı ne ? yoksa bana mı öyle geliyor önceden daha yoğundu sanki :) Kokusuna gelirsek gayet başarılı ama kalıcığı yumoş gibi değil:/ Üzgünüm Vernel bidaha seni cıkkss! almam :(

Eveet gelelim sıvı çamaşır  deterjanlarına 2 aydır Perwoll markası sıvı deterjanlarından kullanıyorum zaten evde bebek olmadığı için çamaşırlarda yemek lekesi yağ lekesi falan çok nadir oluyor nadir olan zamanlarda da özellikle beyaz masa örtümde fark ettim leke çıkarma temizleme açısından çok memnun kaldım özellikle beyaz çamaşırlarımızda eşyalarımızda bir parlaklık ve dahada beyazlık olduğunu fark ettim Siyahlar ve renkliler içinde aynı şeyleri söyleyebilirim eşimle benim siyah pantolon gömlek hırka vs çok var siyahı seviyoruz ama hiç solma renginde açılma fark etmedim yani aaa nolmuş bunaa demedim :) birdaha alırmıyım eveettt :)):



Kızlar bugün çok geç kaldım biliyorum aslında rahatsızdım hiç yerimden kalkamıyorum ama aklıma hem esprili eğlenceli olur diye bu  ayın biten deterjan ürünlerini yazmak geldi geç falan dinlemedim yazdım :) 

Kendinize çok cici bakın :)

Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu edeceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :)
Yorumlarınız benim için çok önemli:)

2 yorum:

  1. süper bir post olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim biraz değişişlik olsun istedim bu yazıda :)bloguma hoşş geldinnn:)

      Sil

back to top