6 Nisan 2015 Pazartesi

MAKYAJ FIRÇALIĞI YAPIMI


Günaydınnn kızlarr 
Tüm gününüz mutlu huzur dolu geçsin inşallah :) bugün sizlere çok cici bir fikirden bahsedicem bende internette dolanırken gördüm denedim çok beğendim hemen bunu kızlarla paylaşmalıyım dedim:)
Bugün sizlerle ne mi yapıcazz makyaj fırçası koymak için fırçalık yapıcaz hadi başlayalım:)


Malzemeler;
1  adet pet şişe ben 2.5 l cola şişesi kullandım
Falçata- makas
Ütü







ilk önce şişemizi istediğimiz boyutta falçata yardımıyla keselim ama çok ta kısa kesmeyin.Daha sonra makas yardımıyla üst kısmın düzeltelim eşitleyelim.





Daha sonra ütüyü ısıtalım ne çok sıcak nede çok ılık olması lazım resimde gördüğünüz gibi ütünün tabanına bastırıyoruz şişe zaten küçülmeye içe doğru kıvrılmaya başlıyor eğer böyle olmaz sa ütünün ısı ayarını yükseltmeniz gerekiyor . 





İştee bu kadar Fırçalığımız hazırrr :) İçine inciler yada benim gibi kullanmadığınız kolyelerdilediğiniz gibi süsleyip püsleyebilirsiniz kokoşluğunuzu konuşturun. 
Ben bunun yanında bir tane daha yaptım onu daha geniş kısmından kestim daha geniş oldu günlük kulladığım rujları koydum içerisine.






Şimdi aklıma geldii! :)) küçük su şişleriylede aynı işlemi yapabilirsiniz içine pamuklarını yada tel tokalarınızı koyabilirsiniz :)

Kendinize çok cici bakın çok çok öptüm :*


Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu edeceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :)
Yorumlarınız benim için çok önemli:)

4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Canım süper bir fikirmiş gerçekten, içine Allah ne verdiyse koy yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım tokalarını koy,pamuklarını koy makyaj koy ne istersen çok teşekkür ederim canımcım :) :*

      Sil

back to top