4 Nisan 2015 Cumartesi

MASAM VE ZİGONLARIM BAHARA HAZIR :)


Heerrkese günaydınnlarrrr :)
İşe gidenlerin işleri hayırlı bereketli olsun evde kalanların temizlikleri çabuk olsun okula gidenlerin zihinleri bol ollllsun innnşalllah :)Size günaydın diyorum amma şuan saat gecenin 02.15 'i :)) şaka değil evet çünkü yarın çok ama çok sevdiğim akrabalarım dostlarım gelecek yani hazırlık yapmam lazım belki vaktim kalmaz diye de kendi kendime hilal yaz kızım dedim :) 
                                                    

Eveet lafı uzatmadan konuya geçiyorum resimde gördüğünüz mutfağımda ki masam ve salonumdaki zigon sehpalar benim gözüme batmaya başlamıştı bende üzerilerini kaplamak için yapışkanlı kağıtlardan arıyodum .Çarşı pazar gezdim durdum ama istediğim gibi bulamadım bir gün İnstagramda gezerken karşıma Renklendirhayatını diye şirin mi sirin bir sayfa çıktı. Resmen hayran kaldım tam istediğim yapışkanlı kağıtlardan!bu kadar mı olur hem fiyatları çok uygun hemde harikaa desenler. Hemen içlerinden en çok beğendiiğim 2 tane birbirine çok benzer kağıtlardan sipariş ettim.Ve 2 gün içerisinde şip şak elime geçtti hızına da hayran kaldım doğrusu çünkü internetten sipariş edip haftalarca beklediğim çoook oldu gerçekten bu konuda da tebrik ediyorum.




Şimmdii gelelim yapım aşamasına. Balkon masamın sade halini sevmediğim için 70x100 cm genişliği ve yüksekliğinde sipariş ettiğim bu şirin kağıdı üzerine bir güzel yapıştırdım aslında eşim yapıştırdı demem daha doğru olur çünkü o bu işlerde gerçekten usta bende yapıyorum elbet ama o varken ne gerek var ki? :))) Öncelikle yapıştıracağım yüzeyi bir güzel nemli bezle sildim ve kuruladım sonra masanın ucundan başlayıp bir yandan havasını bir kart yardımıyla alarak ucundan sonuna altından kağıdı çeke çeke yapıştırdım.Bu işlemleri çok fazla çekemedim çünkü kağıdı tutmakla meşguldüm :( çekebildiğim kadar.Yapıştırdıktan sonra üzerinde kalan hava kabarcıklarını bir iğne yardımıyla delip düzleştirdim.eşimde kenarlarını falçata ile  tam sınır noktasından bir güzel kesti ve sonuçç ta ta ta tammm:) bayıldımmm! bittimm!! aşık oldum resmen ya ! çok güzel olmamış mı sizce deee :)











Sıra zigon sehpalarımda başlamadan önce şunu bir belirteyim o an ben işin ciddiyetine kaptırmışım kendimi ilk hallerini çekmeyi unutmuşuuuum ^^ o yüzden ilk halini internetten coppy yaptım da azcık :)) Evet zigon sehpalarımı bi mobilyacıya yaptırtmıştık ama nasıl bir boyayla boyadıysa artık üstleri hep çatlak çatlak çok kötü bir görünüm oldu her baktığımda o mobilyacıyı anmak zorunda kalıyordum ve bende böyle bir çözüm ürettim. 50x200 cm  boyutlarında ki yapışkanlı kağıt büyükten küçüğe olan 4 adet zigon sehpama tastamam yetti.Bu rulonun farklılığı Masama uyguladığım desenden daha fazla eskitme görünmesi.Yapıştırmaya gelince de aynı tekniği zigonlara da uyguladık bence bunlarda muhteşem oldu ve salonumun tarzına çoook uydu baaaayılllldımmmm :) 












Ve bu yapışkanlı kağıtların en güzel özelliği de sıkıldınız mı çıkarıp atın altında hiçbir şekilde yapışkanlık bırakmıyor süper değil mi? :)Ben 70x100 ve 50x200 cm boyutlarındaki iki ruloyu kargo dahil kapıda ödeme rahatlığıyla sadece 55 tl ye sahip oldum bence harika! 
Evet minik balkonum ,masam ve zigon sehpalarım bahara hazır rengarek pembiş pembiş ayyy çok beğendimm ama :)
Çok teşekkürler Renklendir hayatını :) <3

Sizlerde evinizde böyle pratik değişimler yapmak istiyorsanız birbirinden güzel farklı desenleriyle sizlere hizmet veren Renklerdirhayatını sayfasını ziyaret edebilirsiniz aşağıda hem google sayfası hem de instagram adresleri mevut (TIK TIK ) :)
Renklendir hayatını İnstagram : https://instagram.com/renklendirhayatini/
Google adres:Renklendirhayatı.blogspot.com.tr
Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu edeceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :*

Yorumlarınız benim için çok önemli:)

3 yorum:

  1. gerçekten çok ince ayrıntılı düşünüyorsun herşeyi yine şahaneler yaratmışın tebrik ederim

    YanıtlaSil

back to top