1 Nisan 2015 Çarşamba

SÖZ FİNCANI NASIL YAPILIR? EL EMEĞİ :)


Kızzlaaaaaarrrr ay bugün içim bir mutluluk bir neşe dolukiii anlatamam vallahi benim olayım Güneş bir Aslan kadını olarak Güneşe aşığım:)

Evett yeni evlenme niyetine giren söz yapma niyetine giren kız arkadaşlarım çıkıp çıkıp gelin çok güzel söz kahvesi fincanı yapıyoruuuuzzzz:)hemde çok ucuzaa:)
Benim canımmın içi arkadaşım dostum evleniyooooo :) ilk adımda sözümüz tabiki tatlı telaşımız başladı ilk önce kahve fincanından başladık.
İnternette instagramda çok görüyorum bu üzeri yazılı çizili fincanları ama çok pahalı geliyolar bana gerçi bizim o günler geçeli çook oldıu ama kıskanıyorum neden benim zamanımda yoktu yada hiç aklıma gelmedii diyee:((  amannn olsn bende işte böyle dostlarıma yaparak teselli buluyorum.Başlayalımmm mı ? Hadi bakalım:)



İlk önce dümdüz desensiz kahve fincanı alıyorsunuz artık her markette züccaciyelerde rahatlıkla bulunuyor fiyatlarıda 15-30 tl arası değişiyor (6 adet)
Sonraaacımaa kırtasiyeden porselen kalemi alıyorsunuz keçeli kalemin aynısı 1 adet siyah 1 adet kırmızı ve zevkinize göre işte kurdele veya nazar boncuğu,uğur böceği siz ne ister ne hayal ederseniz alıyorsunuz vee başlıyoruzz hayal gücümüzü ve aşkımızı yansıtmaya:)




Fincan ve tabağına ne isterseniz sevgilinizle aranızda ki bi espriyi,lakabı,ilk sevgili olduğunuz tarihi, ne neee isterseniz bunun sınırı yok yazın çizin boyayın :) kulpuna isterseniz bir ugur böceği isterseni bizim yaptığımız gibi kurdele ve nazar boncuğunu silikon yapıştırıcı yardımıyla yapıştırın:)


Odanın haline bak fincan boyarken kendinden geçmiş :D



İŞte hazırr en güzel en özel günüz böylece daha anlamlı,daha neşeli ve hiç unutulmayacak bir hal alsın hemdeeee el emeğinizle;) erkek tarafına 1-0 gool ! attın :D 
benim kişisel fikrim bence kendinizede bir gelin fincanı yapın ömüüüür boyu sürecek evliliğinizde hep o 2 ayrılmaz fincan dan için ve sizi kalıcı olarak birleştiren o ilk günü hatırlayın :) çok çok öptüm.

KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN:*

Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki bu siteye katılın ve takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK ile beni çoook mutlu ediceksiniz beni bu mutluluktan mahrum etmeyin lütfen :) :*

Yorumlarınız benim için çok önemli:)
                                                                   

Yarın yeni denediğim vee inanılmaz derecede bayıldığım çileksoslu çilekli kekin tarifini vericem beni izlemeye devamm edin :))

10 yorum:

  1. artık kuzenlerinede birer tane yaparsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh o günleri bir görelim hayırlısıylaa yappmazzzmıyımm ben onlara:)

      Sil
  2. fincanı bizden boyaması senden

    YanıtlaSil
  3. cnm o yazılar yıkanınca silinmezmi ya bende yapacağımda evde fincanlarım vardaçok hoş oluyorlar size zahmet öğrenebilir öğrenebilir myim

    YanıtlaSil
  4. cnm o yazılar yıkanınca silinmezmi ya bende yapacağımda evde fincanlarım vardaçok hoş oluyorlar size zahmet öğrenebilir öğrenebilir myim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım porselene uygun çıkmayan kalem alıcaksın cd kalemi gibi elde yıkanır da bulaşıkmakinesinde yıkanmaz zamanla silinme olur haliyle üzerinden geçeresin tekrardan:)

      Sil
  5. Damat Kahve Fincanı Süslemesi bu özel gün için çok güzel bir fikir, akılda kalıcı bir hatıra için güzel süslenmiş fincenler şart. püf noktası olarak söyleyeyim fincanı sakın atmayın yıllar sonra başına geçip geçmişi yaad edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Damat Kahve Fincanı Bu sayfada ki modelleri de elle yapmak süslemek mümkün mü acaba? Teşekkürler.

    YanıtlaSil

back to top