20 Mart 2015 Cuma

Evde Kek standı nasıl yapılır? :)


Selamm Kızlarr 
Bugün güne çok güzel başladım diyerekk sizi kandırmıycam gerçekten çok mutsuz halsiz hissiz bir acayip başladım zaten eşimle o bi koltukta ben bir koltukta salonda uyuya kalmışız.Bir kalktım bütün sırtım tutulmuş öyle mutsuz hissediyordum ki kendimi o yine Güneş tutulması varmış benim burcumu tutulma esnasında çok etkileyecekmiş Şaşılacak bir durum cidden etkilendim tutulma bitti bütün o negatif elektiriğimde kaybolduu ilginçç::))
Neyse gelelim bugün ne yapıyoruzzzz herkes eline kullanmadığı düz bir tabak ve kadeh alsın bu yazıda haaarika şeyler vaaar:)


Evet hanımlar ihtiyacımız olan malzemeler;
1.Silikon tabanca
 2.Düz bir Tabak  
3.1 adet kadeh    
4.1 adet sprey boya

Malzemeleri temin ettikten sonraa başlayalım işe öncelikle ben annişkomun çeyizime lazım olur lazım olur diyerek ramazanda kola kapaklarıyla verdiği mücadele sonucu topladığı tabakları kullanarak başladım her ne kadar ben bunları Aslaa! kullanmam desem de bir anne düşüncesi daha galip geldi işte işime yaraadııı:)

Kadehi de düğünümde ki iğnelik yapılan kadehi kullandım çünkü yeni evli olduğum için öyle kullanmadığım kadeh yokki herşey yeni aklıma o geldi onuda bir güzel söktüm :)



Sonra Resimde görüldüğü gibi ikisini birleştirdim resimdeki kadeh boyalı olandaki kadeh değil önceden yaptığım için bu kek standını orjinal fotoğrafını silmişim bugün öyle tabağın altına farklı bir kadeh bardak yerleştirdim hani mantığı anlaşılsın diye ''Tabak aynı tabak ama'' Evett birleştirdim ve tam birleşim yerine sıktımmm silikonu sıktımm silikonu .''Verdim kutsalı verdim kutsalı gibi oldu bu ya:))'' Neyyseee :)




İyice kurumasını bekledim sizin gözünüze çıkabilirmiş gibi de geliyorsa güvendiğiniz bir yapıştırıcıyla da üzerinden geçebilirsiniz kuruduktan sonrada e tabiki pembe sprey boyayla her katın kurumasını bekleyerek 3 kat geçtim. Ama daha önceki yazımda da belirttiğim şekildeki boya ve ponpon fırçayla da boyaya bilirsiniz .




Veee standımız hazırr:) yaptığınız minik cupcakeklerinizi kurabiyelerinizi poğaçalarınızı üzerine koyarak misafirlerinize hem yaratıcılığınızı hemde elinizin lezzetini gururla sunabilirsiniz.

Bu arada soranlara '' ya bir gün otururken aklıma böyle bir fikir geldi denedim '' diyebilirsiniz merak etmeyin benden sır! çıkmaz Aramızda! ;) ^^ çok çok öptümm

KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN :)

Yorumlarınız benim için çok değerli :)


10 yorum:


  1. Harika olmuş bayıldım ellerinize sağlık ♥
    blogunu takipteyim benimde bakım ve sağlıkla ilgili bir blogum var takip edersen sevinirim :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim :) takibindyim

      Sil
  2. Güzel bir fikir le güzel bir ürün ortaya cıkmış saygılarımla

    YanıtlaSil
  3. çok yaratıcıymış ve süper gözüküyo gerçektennn:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım herkesin yapabileceği her evde bulununan şeylerden neler neler çıkıyor :)

      Sil
  4. senin bu bilgilerine hayranım canım bu arada çekiilişime bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :):):) çok mutlu oldumm:) katılıyorum hemen canım :)

      Sil
  5. Harika fikirler bu arada ben zaten seni takipteyim canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha o zaman no problema :):):) teşekkür ederim canım benimmm :)

      Sil

back to top