14 Mart 2015 Cumartesi

Gratis Eklips fondöten süngeri nedir?nasıl kullanılır ve temizlenir?


Selamm Kızlarrr :)

Bugün sizlere Gratisin Eklips Fondöten süngerinden bahsetmek istiyorummm.Aslında bu sünger şuu meşhuurr çok pahalı olan  beauty blender'ın muadili diyebilirz.
Bu fondöten süngerlerin adını çok fazla duymaya ve makyaj bloggerlarında çok sık görmeye başlamıştım çokta merak ediyordum açıkçası.


Bi gün Gratiste dolanırken ki en sevdiğim şey illa ki birşeyler almaya gerek olduğunu düşünmüyorum bazen sadece raflara bakmak bile bize huzur ve mutluluk veriyor sizlerinde böyle hissettiğinden eminim Nasıl bir psikolojidir Yarabbi bu bizdeki :))diyorum ve dönüyorum konuya öyle dolanırken raflara bakarken birden bu sünger gözüme takıldı uzun zamandır istiyordum zaten son 1 tane kalmıştı onuda yanımdaki kızın haşin bakışlarının altında kaptım haha zafer! benim :D
Ve ve ve inanamıycaksınız şaka gibi bir fiyata aldım 6 tl.Hatta çoğu arkadaşım %50 indirimden 4 tl ye bile almış onu duyunca biraz kazıklandım hissiyatına kapılmadım da değil hani 2 tl  2 tl di kaaaardeeşimm!!:) Şaka bir yana bu süngerler methedildiği her cümleyi misliyle hak ediyorlar.

Ben yüzüme uyguladığımda inanamadım sanki hiç fondöten yok var ama yok yanii :)) o kadar doğal ki fak edilmiyor.Parmak ve fırçayla sürmeye kesinlikle benzemiyor Bin kat daha güzel bi etki bırakıyor bu ufacık sünger:)

Böyle cici bir pakette satılıyor 

Kullanılışı oldukça basit akan suyun altında sıkıp suyu emmesini sağlayın  veya bir kaseye koyduğunuz suyun içine yine sıkıp bırakın zaten iki katına çıkacak sonra o çektiği suyu iyice sıkıyoruz ve bir peçeteyle fazla suyu aldırıyoruz.Bu sünger nemli kullanıyor kuru kullanmaya kalkmayın çünkü üstüne sıktığınız bütün fondöteni içine emer.Emmeyi minimuma indirmek için nemli uyguluyor.


Üzerine sıktığınız fondöteninizi yüzüne pıt pıt şeklinde uygulamalısınız yada pon pon şeklindemi demeliyim bilemedim şimdi yani sürme yok pııııııııtt pıt:))))) ön sivri kısmı burun kenarları göz çevresi için arka yuvarlak kısmı da genel yüz uygulaması için.

sonuç bence gayet güzel:)

Eveett yüzünüze uyguladınız ve süngeri temizlemek istiyorsunuz ilk önce şundan bahsetmek istiyorum benim gibi sıvı sabunla çıkarmaya hatta tırnakla kazımaya çalışmayın benimkinde olduğu gibi koparırsınız ben birazcık koparttım ama bilmediğimden daha sonra öğrendim ki sadece beyaz sabun ve bebek şampuanıyla çıkıyormuş ben beyaz sabun kullanıyorum süngeri ıslatıp beyaz sabuna sürüyorum zaten çıkmaya başlıyor bu kadar basit birde her kullanımda sabunlamayın kopma yapabilir her 3 kullanımdan sonra sabunlamayı öneririm.temizledikten sonra veya fondöten uygulamasını yaptıktan sonra suyun altında 1-2 kere sıkın ve peçeteyke kurulayıp bir kenara koyun o kuruyor zaten 




Evett işte bu kadar fiyatı da çok uygun olduğu için sık sık değiştirebilirsiniz öle onlarca para harcamaya gerek yok.

Bu arada Gratise orjinal olan Real Techniques  süngeri satışta fiyat olarak biraz daha fazla 30-35 tl arası bi ara onuda alıp ikisinin arasında kıyaslama yapmak istiyorum bizi izlemeye devam edinn :)


KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN :)

Varlığınız beni çok mutlu ediyor ama sizleri tanımam için lütfen yorumlarınızdan blogumu mahrum etmeyin :)






2 yorum:

  1. Eklips' in bu süngeri de güzelmiş cnm.
    Gfc ve g+ dan takipteyim, bana da beklerim tatlım ;)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Kuzenim yurtdışında okuyor. Bana birden fazla beauty blender gönderdi kızlar. Almak isteyen olursa 10 tl den satacağım. Mail atabilirsiniz makyajfircam34@gmail.com

    YanıtlaSil

back to top