31 Mart 2015 Salı

MAYBELLINE COLOSSAL KAJAL göz kalemi


Günayyydıın kızçelerimm :)

Bugün size İlk defa kullandığım aslında denemek için kullandığım Maybellıne colossal kajal göz kaleminden bahsetmek istiyorum:)

Flormarın siyah kalemi nihayet bittikten sonra göz kalemi arayışına girdim ve colossal kajalın reklamlarda çok sık dönmesi merak uyandırdı ve bi deneyelim bakalım dedim :)
Gratisten 10 tl ye almıştım ama internet satış fiyatları 8-10 tl arası değişiyor
Asansörlü göz kalemlerinin sevdiğim bir yanı son kalan ucuna kadar kullanılması ama sevmediğim bir yanı da ucunun kullanıldıkça yuvarlanması ben daha çok sivri ucu seviyorum.
Boy olarak gördüğünüz gibi oldukça uzun hatta bu kullanılmış hali,normal de bundan biraz daha uzun.Sürümüne gelince oldukça yumuşak bir yapısı var ve çok kolay uygulanabiliyor çok beğendim .




Eveeet en önemli konu ise kalıcılık.Şahsen bu kadar kalıcılık beklemiyordum.Göz kalemleri benim gözümde 7-8 saat kalmaz böyle bi silik dağılmış gibi bir görüntü olurdu fakat bu göz kaleminde inanılmaz derecede sabitlik ve 7-8 saat beni sorunsuz götürdü . Hatta bir keresinde Tv izlerken bu da genellikle survivor zamanı oluyor : )  makyajımla uyuya kalmışım sabah bir kalktım halaaa göz kalemi gözümdeydi. Beni çok yakın tanıyan arkadaşlarım bilir ki ben püür makyajda yatsam sabah kalktığım da makyaj temizleme jeliyle temizlenmişçesine tertemiz kalkıyorum ama yastığım resmen can çekişiyor gece nasıl uyuyorsam artık töbeler töbesii :D Dediğim gibi kalıcığı gerçekten çok iyi dağılma bulaşma hiçbir şekilde yapmıyor.

Hee şunu da belirtemeden geçmeyim ben göz makyajımdan önce göz bazı kullanıyorum bazın üzerine kalem veya eyelıner uyguluyorum kalıcı olmasında ki bir etkende bu kullandığım göz bazı Essence Stay all day Concealer 16 h çok uygun fiyata Gratis mağazalarından bulabilirisiniz
aşağıda göz bazı uygulandıktan sonra ki kalem uygulaması 






Son olarak ta biliyorsunuz ki birçok ünlü markanın sahtesi yapılıyor tabiki bu kaleminde sahtesi mevcut ama orjinalliğini resimdeki gibi kalemin altında ve kapağında ki çöküklükten kolayca anlayabilirsiniz sahtelerinde buralar dümdüzdür.


Evet Maybellıne Colossal Kajal göz kalemi hakkında ki düşüncelerim bunlar he bidaha alırmısın diye sorarsanız Alırım çünkü genel anlamda çok beğendim Tavsiye edilir : )

Çok çok öptüm KENDİNİZE ÇOK CİCİ BAKIN

Sabah başlayan blog yazım uzun  süren elektirik kesintisi sebebiyle henüz yayınlayabildim gecikme için özrrr.Bizi İzlemeye devam edin :)

Yazımı okuduktan sonra sağ üst köşedeki Bize katılın ve Takip butonuna yapacağınız bir TIK TIK beni ne kadar çok mutlu edecek bilemezsiniz : )

Yorumlarınız benim için çok değerli

2 yorum:

  1. Bu kalemden ben de çok memnunum. Kalıcılığı harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten kalıcığını bende çok beğeniyorum canım ama beğenmeyenler de varmış tabiki :) ama biz şanslı kısmıyız galiba yorumun için çok teşekkürler :)

      Sil

back to top