5 Mart 2015 Perşembe

KARAR VERDİMM AÇIYORUMMM :)

Merhabaa :) 





Bugün blogum da ilk günüm ve ilk yazım.Bu sabah kalktığımda ben blog açmalıyım düşündüklerimi hissettiklerimi ve evim için yaptığım küçük değişimleri paylaşmalıyım dedim . Aslında instagramdan ve facebook tan yoğun olarak bi paylaşımda bulunuyorum zaten ama :)) blog açmama en büyük sebebte bu ya zaten neeyse .. Daha yeni evlenmiş birisiyim ve evime aşık,pembeye aşık birisiyim burada sizlere bazen yaptığım yemekleri bazen el işlerimi mutfaktaki ufak ama fiyat olarak uygun değişimleri göstermek istiyorum. Aslında amacım bayanların hayatlarında ki tek sabit renklerden kurtulmaları hayatın rengarenk iç açıcı hale getirilmesinin hiçte zor olmadığını göstermek '' elimden geldiğince''

Çok heyecanlıyım birazda endişeli çünkü insanların tepkisi ara sıra canımı sıkabilir gelecek tepkileri de tahmin ediyorum. :) ''aa hilal blog açmışşş.. aaa neye güvenipte açmış ..'' falan fistan Allahtan çok takılan birisi değilimmm hayırlısı görücez bakalım :)


Eveet dediğim gibi belki beğenilir belki beğenilmez belki desteklenir belki desteklenmez ama ben bunu istiyorum ve bunu yapıyorum ve çokta mutluyum benim için önemli olan 1 kişinin bile ''doğru ya bende böyle yapabilirim '' aslında çokta kolaymış dedirtmek gururdur benim için.


Hadi hayırlısı bakalım Allah utandırmasın :)

2 yorum:

  1. Hayirlisi olsun cnm tavsiyelerini bekliyorum ve takip ediyorum seni ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim çok mutlu oldum takip etmene :)

      Sil

back to top