8 Mart 2015 Pazar

Yeni evleneceklere benim gözümden ufak tüyolar :)

Yeni evlenenlere aslında evleneceklere demek daha doğru olur bence tecrübe ettiğim bir kaç şeyi  paylaşmak istiyorum.
İlk aklıma gelen mutfak halısı :) Nedense tüm hanımlar hele son nesil olan bizlerr:) hep beyaz ferahlıktır beyaz en güzelidir vs diye beyaz halı almak isteriz ve alırız.
Ama sonuç hep hüsran ve değişimdir bu hatayı yapanlardan biriside benim.Biliyorum ve anlıyorum beyaz istiyorsunuz ama bence almayın kirlenmez ve her kirlendiğinde silebilecekmişsiniz gibi geliyor ve sürekli siliniyorda.

 Amaaaa bir yerden sonra olmuyor malesef çünkü yeni evlenmiş ve bi evin bütün sorumluluğunu üstüne almış olmanın zorluğuyla o halıyı aldığınıza alacağınıza pişman oluyorsunuz .
Neden mi? çünkü yemek yaparken muhakkak bir yerden bir yere taşırken dökülüyor, fark edilmediği oluyor, yayılıyor hani o reklamlardaki ''lekeyi biraz daha zorlaştıralım'' lafının bizzat karşılığı oluyor yanii :)) 

Mesela ben çeyizde evime aldığım bu beyaz halıyı günde 4 -5 defa  sildiğimi hatırlıyorum ve bu gün aşırı sürekli olmaya başladıktan sonra üzerine polar dediğimiz örtüyü kestirdim,serdim  ama bu seferde kendi kendime madem bu halıyı örtecektim görmeyecektim neden aldım  demeye başladım ve  bir gün dayanamadım yıkayıp katladım kaldırdım ve ufacık bi halı aldım diğer yazılarımda fotoğrafı mevcut (tıktık) ve o kadar rahat ettim ki anlatamam.Yani hem boşa giden paraya mı acıyayım yoksa aylarca temizlemekle uğraşıp sinir olmama mı?
 Demek istediğim yeni evlenecek arkadaşlarım! :) mutfağınıza her zaman en pratik kullanabileceğiniz,pratik yıkanan ve silinen halıları tercih etmenizi öneririm. Ama yinede hayır ben kullanabilirim sürekli temizlerimm senin gibi üşennmeeem etmemm :p diyorsanız tabi ki bu sizin tercihiniz :) saygı duyarım :))


Kendinize çok cici bakın :)

Bu konu hakkında fikir ve yorumlarını bekliyorum 

İnstagram adresim :) <3

2 yorum:

  1. Bu iş için en güzeli makinada yıkanabilir olanlar galiba.Alt lastikleri zamanla aşınsa da makineye girip yıkananlar en doğru tercih bence. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum size makinaya atmak o iş yoğunluğunda bize en kolayı ama dediğiniz gibi artık altları lastikli halı kaymazlı oluyorlar onlarda yıkana yıkana kopuyor ve dökülme oluyor :) biz kadınların işi zor :)

      Sil

back to top